Dragi članovi i ostali zainteresirani studenti

Studentska sekcija za neuroznanost pozva Vas na drugo predavanje u ciklusu Od bazike do klinike.
 Tema ciklusa je Nove ovisnosti. Drugo će predavanje održati prof.dr.sc. Nataša Jokić Begić, pročelnica katedre za kliničku psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Teme predavanja su moderne ovisnosti: ovisnosti o Internetu i Facebook-u, o zdravoj prehrani, o vježbanju, o sunčanju,… Na predavanju ćemo saznati nešto više i o terapijskim intervencijama kod navedenih ovisnosti.

Predavanje će se održati u četvrtak 13.studenog u 16:30 u predavaonici na HIIM-u. 

Veselimo se Vašem dolasku.

Studentska sekcija za neuroznanost.

 

Dragi članovi i ostali zainteresirani studenti

U srijedu, 16. 04. 2014 godine u 16h će kolega Marko Zorić održati vježbe iz neuroanatomije. U prvom dijelu će održati kratko predavanje o anatomiji živčanog sustava, nakon čega će usljediti praktični dio vježbi u prosekturi.
Svi zainteresirani za učenje ili ponavljanje anatomije živčanog sustava neka se jave na mail Studentske sekcije za neuroznanost.

 
Lijep pozdrav, SSNZ

Dragi članovi,

 
U utorak 3.12.2013. s početkom u 17 sati, HIIM, započinjemo s ciklusom radionica o psihoterapiji. Naš prvi predavač je prof. dr. sc. Vlasta Rudan koja će nas uvesti u svijet psihoterapije. Dođite i saznajte što je to psihoterapija, koje su grane psihoterapije, kada i kako se primjenjuje i još mnogo toga.
 
Očekujemo vas u što većem broju. :)
 
Vaša sekcija.

Dragi članovi,

 
pozivamo vas na prvu NeuroJazz radionicu 10.12.2013. koja će se održati na HIIM-u, u dvorani 'Klub' na 3. katu s početkom u 17h.
 
 
Vidimo se!

Na ovogodišnjem Tjednu mozga sudjelovali smo vodeći radionice za učenike osnovnih i srednjih škola. Grupa zainteresiranih članova Sekcije, uz podršku HIIM-a, pridružila nam se u ovom pothvatu. U sklopu zadanih tema radionica se sastojala od teorijskih predavnja koja su nastojala približiti učenicima mozak i živčani sustav, bolesti koje zahvaćaju pokret i utjecaj uzimanja sredstava ovisnosti, i praktičnog dijela gdje smo im ovisno o dobi pokazali mozak odnosno gipsane modele.